Elhalasztják Szoboszlai Dominik budapesti közönségtalálkozóját

2024. május 14. – 10:46

Másolás

Vágólapra másolva

Interaktív talkshow-val egybekötött közönségtalálkozón láthatták volna rajongói Szoboszlai Dominik válogatott futballistát, aki tavaly nyáron a Liverpoolhoz igazolt, ám a szervezők keddi levelükben lemondták az eseményt, amelyet egy év múlva tarthatnak meg.

A Szoboszlai Live című program oldalán olvasható közlemény szerint a május 30-ra, a Budapest Sportarénába meghirdetett eseményt a labdarúgó-Európa-bajnokságra való felkészülés miatt halasztották el. A szervezők szerint a döntést a válogatott szakmai stábjával, a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, Marco Rossi szövetségi kapitánnyal és a játékosokkal egyeztetve hozták meg. A közönségtalálkozót előreláthatólag 2025 nyarán rendezik meg, hogy mint a közleményben írják, a lehető legnyugodtabb, minden külső zajtól mentes Eb-felkészülést biztosítsanak a válogatott számára.

A folytatás szerint Szoboszlai szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért különleges élménnyel szerették volna megajándékozni a drukkereket az Eb előtt. A szervezők mindenkinek automatikusan visszafizetik a jegyek árát, és erről értesítést küldenek a jegyvásárláskor megadott emailcímre.

A Szoboszlai Live fellépői közt szerepelt Marco Rossi szövetségi kapitány és a játékos apja is. A legolcsóbb belépőjegyért 10 ezer forintot, a legdrágábbért viszont 30 ezret kértek, ugyanakkor a bevételből 10 millió forintot jótékony célra fordítottak volna, amelyhez telt ház esetén Szoboszlai és ügynöksége további 10-10 milliót adott volna hozzá.

Az egyik szervező, a Forbes cikke szerint a program látogatói megismerhették volna a futballista karrierútját és világsztárrá válásának fejezeteit, hogy ezzel inspirációt kapjanak saját életükhöz, illetve lássák, hogy kellő szorgalommal és odaadással szinte bármi elérhető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!