Csak egy nyögvenyelős döntetlenre futotta a Liverpoolnak a West Ham ellen

2024. április 27. – 15:41

Csak egy nyögvenyelős döntetlenre futotta a Liverpoolnak a West Ham ellen
A West Ham United csatára, Michail Antonio fejel a Liverpool elleni meccsen 2024. április 27-én – Fotó: John Sibley / Action Images / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Szoboszlai Dominik, Mohamed Szalah és Darwin Núñez is csak a kispadon kezdett a Liverpool szombat délutáni bajnoki meccsén. Az Everton ellen elszenvedett szerdai vereség után Londonba, a West Ham United otthonába utazott a liverpooli focicsapat.

Az első félidő végén a hazaiak szereztek vezetést, Jarod Bowen a bal felső sarokba fejelte a labdát. A második félidő elején aztán Andrew Roberton góljával egyenlített a Liverpool, majd a 65. percben meg is fordította a meccset. Egy liverpooli szöglet után három hazai játékos is beleért a labdába, míg végül a kapusról, Alphonse Aréoláról bepattant a kapuba.

Jürgen Klopp csapata nem tudta behúzni innen sem a meccset, a 77. percben ugyanis a West Ham United csatára, Michail Antonio egy szép fejes góllal kiegyenlített. Szoboszlai Dominikot csak a 91. percben cserélte be Klopp, az eredmény azonban már nem változott, maradt a 2-2.

A Liverpool a döntetlennel visszaesett a tabella harmadik helyére, és három fordulóval a bajnokság vége előtt nagy valószínűséggel elszálltak a bajnoki álmai. Az éllovas Arsenalnak 34 meccs után 77 pontja van, a második helyen a Manchester City áll, amely 33 meccs alatt 76 pontot gyűjtött össze. A harmadik 75 ponttal a Liverpool, amely már 35 meccsen van túl.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!