Cristiano Ronaldo az öklét rázta a bíró felé, miután dulakodás miatt kiállította

2024. április 9. – 06:21

Másolás

Vágólapra másolva

Kétgólos hátrányban volt a csapata, amikor Cristiano Ronaldót kiállították a Szaúdi Szuperkupa hétfői elődöntőjében. Az elődöntőben a szaúdi bajnokságot vezető al-Hilal találkozott a portugál világklasszis csapatával, az al-Nasszrral. Az első félidő hosszabbításában az al-Nasszr szerezte meg a vezetést, de Otavio gólját les miatt érvénytelenítette a videóbíró. A meccs jegyzőkönyve szerint Ronaldo ekkor már egy sárga lapot is begyűjtött sportszerűtlenségért.

A második félidőben az al-Hilal 11 perc alatt két gólt is szerzett, a 61. percben Szalem al-Davszari, a 72. percben pedig Malcom volt eredményes. Ronaldót a meccs hajrájában állította ki a bíró, miután egy bedobásnál dulakodni kezdett az ellenfél egyik játékosával. A bíró egyből piros lapott adott neki, amit nehezen emésztett meg a portugál sztár, mert az öklét rázta felé, majd többször is megtapsolta, miközben lesétált a pályáról.

Az al-Hilal 2-1-es győzelemmel jutott a döntőbe, Sadio Mané csak szépíteni tudott a 99. percben. Az al-Hilal ellenfele a Karim Benzemával felálló al-Ittihad lesz.

Ronaldónak nem ez az első balhéja, mióta 2022-ben Szaúd-Arábiába igazolt a Manchester Unitedtől. Februárban obszcén gesztus miatt indult ellene vizsgálat. Az al-Sahab elleni meccsen az ágyékát fogdosva mutogatott az ellenfél szurkolóinak, akik Lionel Messi nevét skandálták neki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!