Hajdú B. István két és fél hétig kórházban volt, megműtötték

2024. április 5. – 07:03

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt hetekben sem a magyar futballválogatott mérkőzéseit, sem bajnoki meccseket nem közvetített Hajdú B. István, a kommentátor a hiányzás okával kapcsolatban most először nyilatkozott a Sportal.hu-nak. Elmondta, hogy megműtötték, két és fél héten át volt kórházban.

Az 54 éves Hajdú B. azt mondta, nem szerette volna, ha mindenféle találgatások láttak volna napvilágot vele kapcsolatban, de felhajtást sem szeretne maga körül.

„A betegségem, amelyről nem szeretnék többet mondani, számomra is váratlanul jött. Egy vizsgálat után közölték velem az orvosok, hogy elkerülhetetlen az operáció. Hosszú folyamat ez, amelyet végig kell csinálnom. Annyit elárulhatok, hogy az orvosi beavatkozásnak, a betegségemnek nincs köze a korábbi infarktusomhoz. Nem a szívemmel van a baj” – fogalmazott Hajdú B.

A kommentátor évekkel ezelőtt egy infarktuson esett át, de most azt mondja, a körülményekhez képest jól van, és tervei szerint nyárra, a párizsi olimpiára újra olyan állapotban lesz, hogy mikrofon mögé ülhet, addig otthon pihen és erősödik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!