5-0-val ütötték ki Sallaiékat az Európa-ligában

2024. március 14. – 21:51

5-0-val ütötték ki Sallaiékat az Európa-ligában
Sallai Roland és Konsztantinosz Mavropanosz a West Ham és a Freiburg meccsén 2024. március 14-én – Fotó: Ian Kington / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A West Ham United hazai pályán 5-0-val ütötte ki a Sallai Rolanddal felálló Freiburgot, így a magyar támadó csapata a nyolcaddöntőben búcsúzott a labdarúgó Európa-ligától.

A Freiburg egy héttel korábban, hazai pályán 1-0-ra legyőzte az előző szezonban a Konferencia-ligában győztes West Ham Unitedet, de a párharc londoni visszavágóján súlyos vereségbe szaladt bele. Sallai végigjátszotta a mérkőzést.

Lucas Paquetá góljával már a 9. percben megszerezte a vezetést a West Ham, Sallai pedig nem tudott rögtön válaszolni, a lövése 11 méterről a kapu mellé szállt, írja a nemzetisport.hu. Bowen szerezte meg az újabb gólt a 32. percben, és a második félidőben is ki tudta használni a West Ham a Freiburg hibáit.

Cresswell az 52. percben lőtte ki a bal alsót, majd pedig Kudus a 77. percben és a 85. percben is betalált. A West Ham ezzel sorozatban a 11. európai kupameccsét nyerte meg hazai pályán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!