Kétgólos hátrányból állt fel Kerkez Milos csapata a Premier League-ben

2024. március 9. – 19:26

Másolás

Vágólapra másolva

2-2-es döntetlent játszott a Bournemouth a sereghajtó Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján. A magyar válogatott védő, Kerkez Milos kezdő volt a Bournemouth-ban, a tizedik percben buktatásért sárga lapot kapott, a szünetben pedig lecserélték – írta az MTI.

Kerkez Milos és Tom Davies párharca a Borunemouth–Sheffield United-meccsen 2024. március 9-én – Fotó: Matthew Childs / Reuters
Kerkez Milos és Tom Davies párharca a Borunemouth–Sheffield United-meccsen 2024. március 9-én – Fotó: Matthew Childs / Reuters

A bajnokság 13. helyén álló Bournemouth 2-0-s hátrányból állt fel, a Sheffield góljait Gustavo Hamer és Jack Robinson szerezte. A 74. percben a Bournemouth Burkina Fasó-i csatára, Dango Ouattara egy fejes góllal szépített, majd a hosszabbításban, a 91. percben a török Enes Ünal talált be a Sheffield kapujába. A Bournemouth akár meg is nyerhette volna a meccset, de az első félidőben Dominic Solanke büntetőt hibázott.

A 2-2 döntetlennek köszönhetően a Bournemouth 32 ponttal továbbra is 13. a Premier League-ben, a Sheffield egy ponttal megelőzte a Burnley-t, így most a 19. helyen állnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!