Majdnem botrányba fulladt a Real Madrid legutóbbi bajnoki meccse

2024. március 3. – 10:10

Másolás

Vágólapra másolva

2-2-es döntetlent játszott egymással szombaton a spanyol bajnokságban a Real Madrid és a Valencia. A mérkőzés viszont nem azért maradt emlékezetes, mert a hazaiak már két góllal vezettek, mire a Real Madrid megtalálta magát, hanem azért, mert az utolsó percek egészen botrányosra sikeredtek, aminek a végén a csapat angol sztárjátékosát, az elképesztő formában focizó Jude Bellinghamet kiállították.

A Valencia az első félidőben alig három perc alatt két gólt is szerzett, azonban az első félidő vége előtt Vinícius Jr. még szépített. A brazil légiósnak aztán egyenlítenie is sikerült a 76. percben. Ezután őrült tempóra kapcsolt a Real Madrid, a 86. perctől pedig az indulatok is elszabadultak. Egy szögletnél Aurélien Tchouaméni ráesett Mouctar Diakhaby térdére, aki annyira súlyosa megsérült, hogy társai egy része még a fejét is elfordította, mások pedig azonnal hordágyért kiáltottak.

A végén a Valencia majdnem kapott egy tizenegyest is, amit aztán visszafújtak a videóbíró után, majd a Real kétszer is óriási helyzetet alakított ki. A harmadikból aztán gólt is szereztek a 99. percben, de a labda már időn túl került a hálóba, mert a madridi akció kellős közepén a játékvezető lefújta a meccset.

A feldühödött madridiak ezután megrohamozták a bírót, és addig reklamáltak neki, amíg végül kiállította Bellinghamet, a Real idei szezonjának egyik legfontosabb játékosát. A Real Madrid ezzel az eredménnyel még úgyis vezeti a spanyol tabellát, hogy a Girona és a Barcelona is csak ma este játszik a fordulóban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!