Elnézést kért a Network4 a Ligakupa-döntőre kiutazó helyszíni tudósítóik bolondozása miatt

2024. február 27. – 19:06

Másolás

Vágólapra másolva

A Network4 Media Group minden szurkolótól elnézést kér munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos angol Ligakupa-döntő utáni viselkedéséért – írta kedden Facebook-oldalán az Arena4, amiből önmagában elég nehéz lenne kibogozni, hogy mi is történt. Ha ön sem érti, miért kértek bocsánatot, segítünk: azért, mert Sebők Vilmos a meccs után a pályán sétálgatva úgy tett, mintha vezényelné a Liverpool klubhimnuszát, a You’ll Never Walk Alone-t éneklő szurkolókat, Monoki Lehel pedig nemcsak felvette, hanem ki is posztolta ezt:

A performansz nem igazán jött be a magyar Liverpool-szurkolóknak, a PoolBarátok nevű szurkolói oldal például azt írta, hogy „az egyik percben ájtatos szavakkal beszélnek a hangulatról, a közegről, a másikban bohóckodnak, produkálják magukat. Például akkor is, amikor több tízezer ember megél valami bensőséges, transzcendens élményt. Több tízezer ember edzőjével, csapatával – lehet, hogy utoljára – együtt énekel a Wembley-ben, közben a médiaszemélyiségek végigröhögik, végigmajomkodják.”

Monoki egyébként viszonylag hamar törölte a videót, de kedd délután a Facebook-oldalán bocsánatot is kért a történtek miatt, mint írta, hibáztak. A Network4 Media Group egyébként azt is írta, hogy az ügyben belső vizsgálatot rendeltek el, és elkötelezettek a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló együttműködés és sportszerű viselkedés mellett.

A vasárnapi meccsen egyébként hosszabbítás után, Van Dijk 118. perces fejes góljával győzött a Liverpool, amivel a szezon végén távozó Jürgen Klopp begyűjtötte az utolsó évének első trófeáját, a döntőben a csapatból sérülés miatt hiányzó Szoboszlai Dominik pedig az első angliai trófeájának örülhetett. Klopp egyébként kedden azt mondta, csoda kéne ahhoz, hogy a Southampton ellen is nyerjenek szerdán az FA-kupa nyolcaddöntőjében, hiszen a rengeteg sérülthöz vasárnap Ryan Gravenberch is csatlakozott, így még mindig az eddig az utánpótlásban játszó fiatalokra tud majd számítani.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!