Szoboszlai játszott volna a Ligakupa-döntőn, de hiába vitatkozott az orvosokkal

2024. február 25. – 18:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Match4 Liverpoolban készített interjút Szoboszlai Dominikkal. Szoboszlai korábbi combizomsérülése miatt még kezelésre szorul, így kénytelen kihagyni a Chelsea elleni Ligakupa-döntőt, pedig már nagyon játszana.

„Ha rajtam múlna, játszanék a Ligakupa-döntőn, de elővigyázatosak a csapatnál és gondolnak a jövőre, nem kockáztatják meg a játékomat a Chelsea ellen” – idézi Szoboszlait a Mandiner. Szoboszlai a Newcastle elleni meccsen sérült meg még januárban, azóta egyszer már visszatért.

„Utálom, amikor nem játszhatok, sokszor veszekedtem az orvosokkal, mert úgy érzem, hogy tudnék már játszani, de a diagnózis azt mutatja, hogy még nem. Klopp részéről is megvan a érdeklődés, rendszeresen felhív vagy ír egy üzenetet, érdeklődik az állapotomról. Megvan benne az emberség.”

Szoboszlai igen jó véleménnyel van a csapattól a szezon végén távozó Jürgen Kloppról:

„Nem úgy néz a játékosokra, mint a robotokra. Mindenkivel ugyanúgy viselkedik. Mindig nyitva van az irodája mindenki előtt. A távozásának bejelentése mindenkit megrendített. Senki sem tudta, az idősebb játékosok sem. Nem volt jó érzés. A személye komoly lökést adott az ideigazolásomhoz.

Az egyik legjobb edző a világon, élmény vele együtt dolgozni. Ez most véget ért.

Akárki lesz az edzőnk, a legfőképpen rajtam múlik, hogy megtartsam a helyem a csapatban. Remélem, Premier League-címmel búcsúzunk tőle, de nagyon hosszú az út még addig” – mondta Szoboszlai.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!