Thomas Müller a megalázó vereség után: Nincs ok arra, hogy az edzőről beszélgessünk

2024. február 11. – 11:07

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyos vereséget szenvedett a címvédő Bayern München a német labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóján, 3-0-ra kaptak ki a listavezető Bayer Leverkusentől.

A meccs első gólját az a Josip Stanišić szerezte, akit a Bayern München adott kölcsön a Leverkusennek a szezon előtt. A második félidőben aztán Álex Grimaldo és Jeremie Frimpong is betalált.

A meccs után a Bayern támadója, Thomas Müller a Sky Sportsnak azt mondta, az edzéseken egészen más mentalitást tapasztal játékostársaitól, mint amit a szombati meccsen látott. „Az egész csapat sokkal jobbnak tűnik a tréningeken, ott bátrabbak vagyunk és szabadabban futballozunk. Most senki nem vállalta fel közülünk a kockázatot, nem voltunk meccsben” – idézte Müller szavait az MTI.

Müller kiemelte, hogy Thomas Tuchel vezetőedzőt szerinte felesleges kritizálni a vereség miatt. „Bőven elég nemzetközi szintű futballista volt ott a pályán, emiatt nincs ok arra, hogy az edzőről beszélgessünk” – mondta a világbajnok futballista

A vereséggel a legutóbbi 11 bajnokságot egymás után megnyerő Bayern ötpontos hátrányba került a veretlenül álló Bayer Leverkusennel szemben. A Bayern München szerdán a Bajnokok Ligájában javíthat, a nyolcaddöntőben a Lazio lesz az ellenfelük.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!