Callum Styles az idény végéig a Sunderlandben folytatja

2024. február 2. – 07:03

Másolás

Vágólapra másolva

Callum Styles az idény végéig kölcsönben az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderlandben folytatja pályafutását, írja az MTI.

Callum Styles angliai születésű magyar válogatott labdarúgó. 2022. március 14-én került be a magyar válogatottba. Callum Styles eddig a harmadosztályú Barnsley középpályása volt, 2018 nyarán érkezett a csapathoz. Callum Styles januárban vakbélműtéten esett át, de hamarosan ismét játszani fog.

Callum Styles (balra) – Fotó: Illyés Tibor / MTI
Callum Styles (balra) – Fotó: Illyés Tibor / MTI

Callum Styles nem az egyetlen tagja a válogatottnak, aki mostanában csapatot váltott. Miután a magyar válogatott egyenes ágon kijutott az Európa-bajnokságra, a szövetségi kapitány, Marco Rossi egyértelművé tette: azoknak van lényegesen nagyobb esélyük bekerülni az Eb-keretbe, akik folyamatosan játékban lesznek a tavasszal. Kleinheisler László emiatt váltott, és a görög Panathinaikosztól a horvát Hajduk Splithez szegődött. Baráth Péter a magyar bajnok Ferencvárosból ment el a lengyel Rakowhoz, Varga Kevin Ciprusról igazolt át a román élvonalban szereplő Sepsiszentgyörgyhöz. Szalai Attila a Bundesligán belül váltott, és a Freiburg játékosa lett a következő fél évre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!