Milák Kristóf még mindig nem jelentkezett az edzőjénél

2024. január 20. – 15:28

Másolás

Vágólapra másolva

Milák Kristóf továbbra sem jelentkezik edzőjénél, Virth Balázsnál, miközben ő egy csapat úszóval Dubajba utazott, hogy aztán mindannyian átmenjenek a dohai világbajnokságra – számolt be a Nemzeti Sport.

Az eddig sem volt titok, hogy a fukuokai után a dohai vb-n sem indul Milák Kristóf, aki már jó ideje nem sok életjelet ad magáról, mindössze annyit lehet tudni róla a lap szerint, hogy konditermi edzéseket azért végez.

Virth Balázs csapatában ettől függetlenül nem állt meg az élet, ezért is repült el Kapás Boglárkával és Márton Richárddal Dubajba edzőtáborozni. A csapatban ott van még Verrasztó Dávid és Zombori Gábor is, velük Kovácshegyi Ferenc dolgozik majd a Duna Arénában.

Az olimpiai bajnok Milák drámája hónapok óta húzódik, nem lehet tudni, hogy tervez-e indulni a párizsi olimpián idén nyáron. A legutóbbi hír január elején érkezett róla, amikor klubjának ügyvezető elnöke azt nyilatkozta, a „szárazföldi edzéseket már végez és gyógytornázik is Milák Kristóf”, és a napokban valószínűleg elkezdi a vizes edzéseket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!