Az Arsenal 5-0-val ütötte ki a Crystal Palace-t

2024. január 20. – 17:53

Másolás

Vágólapra másolva

Az Arsenal 5-0-ra verte a Crystal Palace-t az angol bajnokság 21. fordulójában, és ezzel életben tartotta reményeit a bajnoki címre.

Az év végén az Arsenal hullámvölgybe került, ötből három meccset veszített el, de azóta újra magasabb szinten futballozik, és üldözőbe vette az első helyen álló Liverpool és a második Manchester Cityt.

A Crystal Palace ellen már a 11. percben vezetett az Arsenal, Gabriel Magalhaes fejelt kapuba, majd még a félidő vége előtt megduplázta az előnyt. Henderson kapus nem volt túl határozott egy szögletnél, a bírók szerint róla ment be a labda, amit csak érinteni tudott.

Az Arsenal-játékos Bukayo Saka ugrott fel a labdáért – Fotó: Ben Stansall / AFP
Az Arsenal-játékos Bukayo Saka ugrott fel a labdáért – Fotó: Ben Stansall / AFP

A második félidőben Trossard szerezte a harmadik Arsenal-gólt, de a ráadás percek lettek igazán rémálomszerűek a Crystal Palace-nak. A csereként beállt Martinelli a 90+4. és a 90+5. percben is betalált. Mindkétszer a bal oldalon lépett meg és perdítette el a kapus mellett a bal alsó sarokba.

Az Arsenal jelenleg 43 pontos, ahogy az eggyel kevesebb meccset játszó Manchester City is, míg a szintén csak 20 fordulót lejátszott Liverpool 45 ponttal vezeti a Premier League-et.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!