Horvátországba igazolt Kleinheisler László, hogy ott lehessen az Eb-n

2024. január 2. – 20:13

Másolás

Vágólapra másolva

Kleinheisler László a Hajduk Split labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A horvát klub kedden honlapján jelentette be a 47-szeres magyar válogatott középpályás érkezését.

A 29 éves játékos a görög Panathinaikosz csapatától szerződött kölcsönbe az idény végéig a horvát bajnokságban jelenleg első helyen álló csapathoz.

Kleinheisler korábban már játszott a horvát ligában, amikor 2019 és 2023 között az eszéki NK Osijek játékosa volt.

A játékos menedzsere, Filipovics Vladan az M1-nek azt nyilatkozta, hogy Kleinheisler az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott Athénban, ennek ellenére eleinte nem nagyon akarták elengedni, és bár utána elfogadták, hogy kölcsönadják, vételi opció nem kerülhetett a szerződésbe.

A horvátok már egy hónappal ezelőtt felvették a kapcsolatot a menedzserrel, sőt már a Panathinaikoszba igazolása előtt is érdeklődtek Kleinheisler iránt.

„A Hajduk Splitnél nagyon akarták, mert szeretnének bajnokságot nyerni, és úgy látják, hogy ebben nagy segítségükre lehet. Ő pedig ismeri a bajnokságot és rendszeresen játszhat, ami azért is fontos, mert nagyon szeretne ott lenni az Európa-bajnokságon” – nyilatkozta a menedzser.

A válogatott játékos szerdán, a téli felkészülési időszak első edzésén már részt vesz új együttesénél.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!