Hétgólos, őrült meccset nyert a Liverpool, Szoboszlai 64 percet kapott

2023. december 3. – 17:42

Másolás

Vágólapra másolva

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool nem akármilyen izgalmakat hozó meccset nyert hazai pályán a Fulham ellen a Premier League 14. fordulójában. A magyar válogatott csapatkapitánya kezdőként 64 percet játszott, Jürgen Klopp vezetőedző 2-2-es állásnál cserélte le. Később a, a 80. percben vendégek átvették a vezetést, de a hazaiak a hajrában egy percen belül két gólt szereztek, és a 4-3-as győzelemmel tartják dobogós helyüket az angol bajnokságban.

Mivel a fordulóban utolsóként lejátszott Manchester City–Tottenham rangadó 3-3-as döntetlennel ért véget, Szoboszlaiék a második helyen állnak az Arsenal mögött.

Kerkez Milos is kezdőként lépett pályára a fordulóban. A Bournemouth vasárnapi meccsén az Aston Villát fogadták, a magyar válogatott balhátvéd pedig megszerezte első gólpasszát Angliában: Dominic Solanke felé gurított jól a tizenhatoson belülre. A találattal a Bournemouth 2-1-es vezetéshez jutott, de a győzelmet nem tudta megszerezni, mivel az Aston Villa a 90. percben egyenlíteni tudott.

A 2-2-es döntetlen után Kerkezék a 16. helyen állnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!