Nem várt hétfőig az UEFA, egy nappal korábban elindult a jegyigénylés a 2024-es Eb-re

2023. december 3. – 17:29

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn indul a jövő évi, németországi labdarúgó-Európa-bajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza, de a regisztrálási és jelentkezési internetes oldalt az európai szövetség (UEFA) már megnyitotta a közönségnek – írja az MTI.

A német szövetség (DFB) a szombati, hamburgi csoportsorsolás és az órára lebontott program kihirdetése után ismételten jelezte, hogy ezúttal egymillió belépőt adnak el, ugyanakkor a házigazda válogatott – amely éppen a magyarokkal került egy négyesbe – mérkőzései iránti kereslet meghaladja a kínálatot.

A magyarok Svájccal június 15-én, szombaton 15 órától játszanak Kölnben, majd június 19-én, szerdán 18 órától a házigazda Németország ellen folytatják szereplésüket Stuttgartban, végül Skóciával június 23-án, vasárnap 21 órától találkoznak szintén Stuttgartban.

A mostani szakaszban értékesítendő jegyekre már lehet regisztrálni és jelentkezni, ki milyen mérkőzésre és milyen árkategóriában szeretne vásárolni, túljelentkezés esetén pedig január végén sorsolják ki, kik kaphatnak belépőt.

A 24 csapatos Eb-t június 14. és július 14. között rendezik Németország tíz városában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!