Súlyosan megsebesült egy francia fociszurkoló, akit huligánok késeltek meg Milánóban

2023. november 7. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyosan megsebesült egy 34 éves francia focidrukker, akit hétfő éjjel késeltek meg Milánóban – írta az ANSA olasz hírügynökség.

Az AC Milan és a Paris Saint-Germain kedd este 21 órakor játszik a Bajnokok Ligája csoportkörében. Sok francia szurkoló már egy nappal a meccs előtt megérkezett Milánóba. Hétfő késő este a két csapat szurkolói összecsaptak a Navigli negyedben, Milánó egyik legnépszerűbb éjszakai szórakozóhelyén. A jelentések szerint mintegy 50 Milan-szurkoló vett részt a balhéban.

A Corriere della Sera beszámolója szerint a Milan huligánjai szervezetten, sisakban, botokkal felszerelkezve támadták rá a bárok előtt iszogató francia szurkolókra. Székeket és asztalokat borogattak fel, üvegeket és poharakat dobáltak, és megfenyegették azokat, akik közben filmezték a jeleneteket.

A legsúlyosabban egy 34 éves PSG-szurkoló sérült meg, a fején és a lábán szúrták meg, ami után a milánói Policlinico kórházba szállították. Két másik PSG-szurkoló zúzódásokat és vérző fejsérüléseket szenvedett. A források szerint több rendőr is megsérült, miközben próbálták szétoszlatni a verekedőket.

Az összecsapás mintegy 10 percig tartott, a milánói huligánok ezután elfutottak a helyszínről. A rendőrség egyelőre senkit nem tartóztatott le, még elemzik a környék kamerafelvételeit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!