Kerkezék egy hatos pakkot kaptak a Manchester Citytől

2023. november 4. – 18:48

Kerkezék egy hatos pakkot kaptak a Manchester Citytől
Kerkez Milos (j) küzd a labdáért Kyle Walkerrel – Fotó: Molly Darlington / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar válogatott Kerkez Milossal felálló Bournemouth a papírformának megfelelően simán, 6-1-re kikapott a címvédő Manchester City vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, írja az MTI.

Kerkez Milos nyári átigazolását ebben a cikkünkben elemeztük>>>

Kerkez végigjátszotta a meccset, amelyen leginkább Jeremy Doku brillírozott a hazaiak részéről: a 21 éves belga játékos hét perc alatt egy gólt szerzett és két gólpasszt osztott ki, így a City gyakorlatilag a 37. percre eldöntötte a három pont sorsát.

A második félidőben szépítésig jutott a Bournemouth, a manchesteriek viszont közben megint háromszor voltak eredményesek úgy, hogy a norvég sztárcsatár, Erling Haaland nem is szerzett gólt. Bernardo Silva viszont duplázott, a további négy hazai találaton pedig négy különböző City-játékos osztozott. Doku végül a gólja mellett négy gólpasszal zárta a meccset.

A másik manchesteri együttes, a United Bruno Fernandes 91. percben szerzett góljával 1-0-ra győzte le vendégként a Fulhamet, míg a Brentford 3-2-re verte saját közönsége előtt a Konferencia-ligában címvédő West Ham Unitedet.

A sereghajtó Sheffield United a 100. percben értékesített tizenegyessel 2-1-re nyert a vendég Wolverhampton ellen, így első győzelmét érte el a mostani idényben.

A Newcastle United 1-0-ra legyőzte az előző szezonban ezüstérmes Arsenalt, így megszakadt a bajnokságban tizenegy meccs óta tartó veretlenségi sorozata.

Premier League, 11. forduló:

  • Manchester City–Bournemouth 6-1 (3-0)
  • Fulham–Manchester United 0-1 (0-0)
  • Brentford–West Ham United 3-2 (1-2)
  • Burnley–Crystal Palace 0-2 (0-1)
  • Everton–Brighton 1-1 (1-0)
  • Sheffield United–Wolverhampton Wanderers 2-1 (0-0)
  • Newcastle United-Arsenal 1-0 (0-0)
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!