A Liverpool 3–0-ra verte meg a Nottinghamet, Szoboszlai két gólpasszt adott

2023. október 29. – 17:37

A Liverpool 3–0-ra verte meg a Nottinghamet, Szoboszlai két gólpasszt adott
Szoboszlai Dominik és Jürgen Klopp, a Liverpool edzője a Nottingham Forest elleni mérkőzésen október 29-én – Fotó: Ian Hodgson / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap délután a Liverpool a 15. (azóta már 16.) helyen álló Nottingham Forestet fogadta az angol bajnokságban. A Liverpool első gólját Jota lőtte a 31. percben, majd a 35. percben már a tizenhatoson belülről Mohamed Salah ugrasztotta ki Szoboszlai Dominikot, aki az alapvonalról passzolta vissza a labdát a kapu előtt álló David Núñeznek. Az uruguayi csatár egy méterről lőtte be a kapuba a labdát, ezzel lett 2-0.

Végül a 77. percben Szoboszlai lényegében egészpályás gólpasszt adott Salah-nak, akinek egy kis szerencséje is volt abban, ahogy a Nottingham védője és kapusa elszámították a labda útját.

A meccs vége 3–0 lett, Szoboszlait a meccs emberének választották. A csatár Luis Díaz nem lépett pályára, mert a szüleit elrabolták Kolumbiában, és ugyan az anyját már megtalálták, az apját még mindig keresik.

Tíz meccs után a Tottenham továbbra is vezeti a Premiere League-et, mögötte 24–24 ponttal az Arsenal és a Manchester City következik, a negyedik pedig a Liverpool 23 ponttal. A Manchester City szintén vasárnap játszott, és ők is 3–0-s végeredményt állítottak be, de a Manchester United ellen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!