Kitették a brazil válogatott keretéből a Manchester United bántalmazással vádolt focistáját

2023. szeptember 5. – 05:44

Kitették a brazil válogatott keretéből a Manchester United bántalmazással vádolt focistáját
Antony a katari labdarúgó-világbajnokságon 2022. december 2-án – Fotó: Evrim Aydin / Anadolu / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb részleteket közölt a birtokába került videók, fotók és nyomozati anyagok alapján egy brazil hírportál a Manchester United focistájának bántalmazási ügyéről hétfőn. Antonyt azzal a váddal jelentette fel korábban a volt barátnője, az ismert DJ, Gabriela Cavallin, hogy januárban egy manchesteri hotelszobában fejbe vágta és mellkason ütötte őt. Antony a nő beszámolója szerint úgy megverte, hogy elmozdult a mellimplantátuma, amit később meg kellett műteni.

A brazil labdarúgó-szövetség az újabb hírek megjelenése után kitette a 23 éves szélsőt a válogatott keretéből, írja a BBC.

„Nyugodtan kijelenthetem, hogy a vádak hamisak. A már bemutatott bizonyítékok és azok a bizonyítékok, amiket be fogok mutatni, azt bizonyítják, hogy ártatlan vagyok” – reagált a hírre Antony a közösségi médiában, hozzátéve: bízik abban, hogy a folyamatban lévő rendőrségi vizsgálatok bebizonyítják az ártatlanságát. A 23 éves játékos azt elismerte, hogy kapcsolata volt partnerével „viharos” volt, de azt állítja, hogy soha nem követett el fizikai agressziót.

Antonyt az Arsenal támadója, Gabriel Jesus helyettesítheti a brazil válogatottban a Bolívia és Peru elleni világbajnoki selejtezőkön.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!