Dárdai Palkó gólt lőtt a Német Kupában, de a nevét elírták a mezén

2023. augusztus 12. – 18:35

Másolás

Vágólapra másolva

Dárdai Pál fia, Dárdai Palkó szerezte a Hertha BSC első gólját az idei szezonban. A berlini csapat 5-0-ra legyőzte a negyedosztályú Carl Zeiss Jenat, és továbbjutott a Német Kupa második körébe.

A másodosztályban szereplő berlini együttes szezonbeli első sikerét aratta, miután a bajnokságban két vereséggel rajtolt. Dárdai Pál ezúttal is mindhárom fiának lehetőséget adott: az első gólt szerző ifjabb Dárdai Pál végigjátszotta a találkozót, és tétmeccsen ez volt az első találata, amióta a nyáron visszatért a Fehérvártól. A korábbi magyar szövetségi kapitány Mártont a szünetben cserélte le, Bencét pedig a 70. percben küldte pályára.

A 24.hu vette észre, hogy bár négy Dárdai is van jelenleg a Herthánál, Dárdai Palkó nevét elírták, Dardái név került a mezére. A hiba a berlini fociklub Twitter-oldalán megosztott fotón is jól látható:

Pár napja ugyanígy járt Szoboszlai Dominik is a Liverpoolban, a magyar válogatott csapatkapitánya mezére a Szosbozlai felirat került a Bayern München elleni felkészülési meccsen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!