Az angol másodosztályba igazolt a Fradi csatára, Ryan Mmaee

2023. július 28. – 22:30

Másolás

Vágólapra másolva

Az angol másodosztályban szereplő Stoke City pénteken leigazolta a Ferencváros labdarúgócsapatának csatárát, Ryan Mmaeét. A szigetországi klub bejelentése szerint a 25 esztendős marokkói válogatott futballista három évre írt alá az új együtteséhez.

Ryan Mmaee 2021 nyarán a ciprusi AEL Limasszoltól érkezett az FTC-hez, ahol a fradi.hu szerint rögtön a csapat húzóembere lett. Már az első nemzetközi kupameccsén gólt szerzett a koszovói Prishtina ellen, majd a következő körben duplázott a litván Zalgiris otthonában. A BL-selejtező playoff-körében a svájci Young Boys kapuját is bevette, az Európa Liga csoportkörében pedig Bayer Leverkusen ellen talált be.

A Fradi színeiben 73 tétmérkőzésen összesen 32 gólt lőtt, az előző két szezonban a csapat házi gólkirálya volt. A magyar klubbal két bajnoki címet nyert és egy kupagyőzelmet is ünnepelhetett, az előző idényben pedig részese volt az Európa-ligában nyolcaddöntőig menetelő együttesnek.

„Ryan Mmaee-nak köszönjük a Ferencvárosért tett szolgálatait, karrierje következő szakaszához sok sikert kívánunk!” – írták a Ferencváros oldalán. A focista idősebb testvére, a védő Samy Mmaee továbbra is a Ferencváros játékosa maradt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!