Szoboszlai: Javasolták, hogy egyelőre maradjak a szobában, mert itt úgy gondolják, már felismernének

2023. július 3. – 10:35

Másolás

Vágólapra másolva

Épp hamburgert uzsonnázott Szoboszlai Dominik, a Liverpool frissen leigazolt magyar focistája, amikor telefonon interjút készített vele a Nemzeti Sport.

Javasolták, hogy egyelőre maradjak a szobában, mert itt úgy gondolják, már felismernének, és az szinte biztos, hogy nem tudnék nyugodtan megvacsorázni sehol

– mondta Szoboszlai, aki most Liverpoolban van, hétfőn megnéz pár ingatlant, ahol majd lakni szeretne, aztán Lipcsébe megy, hogy összepakolja a cuccait és elköszönjön a korábbi klubjától.

„Szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást, a szeretetet és a biztatást, aztán irány Budapest, de legkésőbb tizedikén már újra itt leszek Liverpoolban, mert tizenegyedikén már az új csapatom edzésén veszek részt” – mondta.

Szoboszlai Dominik a liverpooli legenda, Steven Gerrard 8-as mezszámát kapta meg – Fotó: Andrew Powell / Liverpool FC / Getty Images
Szoboszlai Dominik a liverpooli legenda, Steven Gerrard 8-as mezszámát kapta meg – Fotó: Andrew Powell / Liverpool FC / Getty Images

Szoboszlai arról is beszélt a lapnak, hogy Erling Haaland is adott neki tanácsot az ingatlankeresésben. „Nagyon is könnyen megeshet, hogy szomszédok leszünk. Megtudtam tőle, hogy több játékos is éppen Manchester és Liverpool között félúton egy nyugodt övezetben él, ahol megőrizhető a privát szféra, hétfőn megnézem, miről is beszélt, nagyon kíváncsi vagyok” – mondta.

Ahogy arról a Telexen is beszámoltunk, vasárnap hivatalossá vált, hogy a Liverpool FC leigazolta Szoboszlai Dominikot. Az átigazolási összeget nem erősítették meg, de a hírek szerint a magyar válogatott csapatkapitánya 70 millió euróért (azaz közel 26 milliárd forintért) került az angol sztárcsapathoz. A Liverpool a legutóbbi angol bajnoki szezonban ötödik lett, ezzel az Európa-ligában indulhat Szoboszlaival megerősödve. Ekkora sztárcsapatban magyar futballista évtizedek óta nem fordult meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!