Ryan Reynolds egy focicsapat után a Forma–1-be fektetett be

2023. június 26. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva



A Deadpoolból ismerős Ryan Reynolds és Rob McElhenney (Felhőtlen Philadelphia, Mythic Quest) azok után, hogy megvásárolták a walesi Wrexhamet, most a Forma–1-ben szereztek érdekeltséget. Az Alpine Racingben jutottak 24 százalékos részesedéshez, jelentette be hétfőn a Forma–1-es csapat anyavállalata, a Renault. A hírek szerint 200 millió eurót fektettek be a tavaly negyedik helyen végző csapatba, amelyik az idei sorozatban az ötödik helyen áll.

Reynoldsnak nem ez az első sportos befektetése, a Wrexhamből is ismert lehet a neve. A világ legrégebbi stadionjában játszó csapatot a megszűnés veszélye fenyegette, amikor a két hollywoodi színész 2020-ban nemcsak a csődtől mentette meg, hanem idén az ötödosztályt fölényesen meg is nyerték 110 ponttal.

Az amerikaiak megjelenését kezdetben mindenki vonakodva fogadta a klubnál, azonban az itthon a Disney+-on elérhető Üdv Wrexhamben! dokusorozatból kiderült, hogy a két színész nemcsak tévéműsort forgatni érkezett a walesi városba, hanem tényleg komolyan gondolták a sikerességet is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!