Rivális szurkolók csaphattak le a fehérvári stadion ingyenjegyeire

2023. május 17. – 12:57

Másolás

Vágólapra másolva

Még két forduló van hátra a hazai focibajnokságból, az év elején még a bajnoki címről álmodozó Fehérvár a tizenegyedik, vagyis kieső helyen áll. A székesfehérvári polgármester, Cser-Palkovics András úgy gondolta, hogy a szurkolókat két szektorba ingyen kell beengedni a stadionba, hogy ők is biztassák a szombati, ZTE elleni fontos meccsen a játékosokat. Cserébe a város lemond a neki járó bérleti díjról.

A klub kedden délután meg is kezdte a jegyek árusítását, de ekkor jött a bökkenő. Késő délután ugyanis a rivális csapatok drukkerei kezdték lefoglalni az ingyenjegyeket. A klub megerősítette, láttak arra utaló jeleket, ami alapján feltételezhető, hogy más csapatok szurkolói foglalták le a helyek egy részét.

A Blikk úgy tudja, hogy kétezernél is több jegy kerülhetett diósgyőri, debreceni és fradista ultrákhoz. Egy szurkoló a Facebookon azt írta, hogy 183 jeggyel rendelkezik, és 3 ezer forintért megválna tőlük.

A klub lépett, felfüggesztette a jegyvásárlást, és szerda délelőtt 10 órától csak személyesen lehet átvenni a belépőket, egy embernek maximum négyet. Eddig meg nem nyitott, két másik szektorból lehet majd ingyen meccset nézni szombaton.

A Fehérvárnak létfontosságú a győzelem, az utolsó fordulóban a már biztosan kieső Vasas vendége lesz, ott is nyerniük kellene, hogy reális esélyük legyen a Honvéd visszaelőzésére. A Honvéd most két ponttal vezet a fehérváriak előtt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!