Káromkodva zavarta le a pályáról egyik játékosát Dárdai Pál

2023. április 23. – 11:50

Káromkodva zavarta le a pályáról egyik játékosát Dárdai Pál
A pocsék visszatérés megviselte Dárdait – Fotó: Sören Stache/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A szombati, hazai pályán, telt ház előtt elszenvedett 4–2-es vereség után vasárnap délelőtt szokás szerint edzést tartott a Herthának a csapat élére a múlt vasárnap harmadszor is kinevezett Dárdai Pál.

Még el sem kezdődött a foglalkozás, amikor a 47 éves magyar edző az egyik játékosát kemény szavakkal, káromkodva zavarta az öltözőbe a Bild tudósítása szerint. A lap helyszíni tudósítója próbálta szóra bírni a játékost, de nem válaszolt, csak elhúzta a száját, amikor lejött a pályáról. Az újság valószínűsíti, fegyelmezetlen volt, az edző pedig azért szánta el magát erre a radikális lépésre, mert mindenkit szeretne felrázni egy kicsit.

Ivan Sunjicnak tehát már akkor véget ért az edzés, amikor a többieknek még el sem kezdődött. A 26 éves horvát játékos kölcsönben szerepel Berlinben – a Birmingham City középpályása –, a szombati bajnokin nem kapott lehetőséget, és úgy tűnik, a hátralévő öt fordulóban sem számol vele Dárdai.

A Hertha utolsó helyen áll 22 ponttal, nehéz, de nem reménytelen helyzetben van, mert ugyan a Bayernhez látogatnak a jövő vasárnap, de a müncheni csapat is súlyos krízisbe került. Utána pedig a Bochummal és a Stuttgarttal találkoznak, vagyis két olyan közvetlen riválissal, amelyik ugyancsak a kiesés elkerüléséért harcol. A 16., már osztályozót érő helyen tanyázó Stuttgart pillanatnyilag 25 pontos.

Dárdai csapata szombaton már a hatodik percben hátrányba került, az első félidőben 2–0-ra vezetett a Werder Bremen, és csak azután tudtak szépíteni, hogy bekapták a negyediket. „Nagyobb a probléma, mint gondoltam” – összegzett a találkozó után a szakvezető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!