Rossi: Ahhoz, hogy nyerjünk, százszázalékosan ott kell lennünk fejben és hozzáállásban

2023. március 27. – 20:34

Másolás

Vágólapra másolva

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a vasárnapi sajtótájékoztatón arról beszélt, egyáltalán nem számít könnyű mérkőzésre hétfőn a bolgárok ellen. Mint mondta, biztosan szeretnék kijavítani a pénteki vereséget, ami egyébként véleménye szerint simán lehetett volna döntetlen is.

Azt is elmondta, hogy Bulgária nehéz ellenfél lesz, mert nagyon atletikus csapat jó erőnléttel, elöl gyors, robbanékony játékosokkal, akiknek nem szabad teret adni, a középpályája és a védelme pedig szilárd.

„Akkor vagyunk sikeresek, ha csapatként alázatosan állunk a találkozóhoz. Ahhoz, hogy nyerjünk, százszázalékosan ott kell lennünk fejben és hozzáállásban, mert hiába győztük le Angliát kétszer is, tudjuk, hogy nem azon a szinten vagyunk”

– mondta Rossi, hozzátéve, hogy bár az elmúlt évek és a papírforma alapján a magyar csapat a csoport másik esélyese a szerbek mellett, de ahogy nekik sikerült borítani Anglia és Németország ellen, úgy erre bármikor sor kerülhet a kárukra is.

A csapatkapitány Szoboszlai arról beszélt, hogy a szurkolók most egyértelműen a csoport megnyerését várják a csapattól, de nem szeretné, ha a csapat átvenné ezt a nyomást, szerinte nem szabad ezzel foglalkozni. A 22 éves játékos egyáltalán nem biztos abban, hogy az ellenfelek visszaállnak majd védekezni a magyarok ellen, szerinte ez nagyban függ a saját játékuktól is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!