Leiskolázzák a magyarok Bulgáriát

2023. március 27. – 21:35

Másolás

Vágólapra másolva

Nincs jobb szó rá, egyszerűen tényleg leiskolázta a magyar válogatott a bolgárt az első félidőben. A vendégek a felezővonalon is alig tudnak átjutni, akadozik a folyamatos játék, miközben a magyarok elképesztően agresszíven támadnak le sokszor már egészen elől a támadóknál. Különösen Szoboszlai és Ádám aktív, mindkettőjüket gyakran csak szabálytalansággal tudták megállítani.

Nagyon erős a magyarok jobbszárnya, Bolla és Szoboszlai Ádám visszalépéseivel gyakran és könnyedén jutnak a bolgár védők mögé, rendre beadásokig jutunk el a szélen. Ugyan az eredmény 3-0, de simán lehetne 1-2 góllal több is.

Szoboszlai nemcsak vezére a csapatnak, de ő harcolta ki, majd lőtte be a második gól előtt kapott szabadrúgást is, illetve egészen elegánsan engedte át Ádámnak a ziccert a harmadik gól előtt.

Az eddigiek alapján sima magyar győzelem várható, mert annyira egyben van a csapat, olyannyira olajozottan működik a taktika, hogy valami elképesztő csoda kéne ahhoz, hogy a bolgárok egyáltalán csak megszorongatni tudják a magyarokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!