Eltiltották az NBA sztárjátékosát, amiért fegyverrel menőzött egy night-clubban

2023. március 4. – 21:52

Másolás

Vágólapra másolva

Legalább két meccset ki kell hagynia a nyugati főcsoportban jelenleg második helyen álló Memphis Grizzlies irányítójának, Ja Morantnek, miután eltiltást kapott a csapatától, írja az ESPN. A 23 éves, kétszeres allstar játékos jó úton halad afelé, hogy teljesen hazavágja a karrierjét, ugyanis a mostani balhé előtt pár nappal meg az szivárgott ki, hogy nyáron egy baráti kosarazgatás során megvert és megfenyegetett egy tinédzsert.

A Memphis azt közölte, hogy Morant legalább két meccsen nem játszik, vagyis sem a Clippers, sem a Lakers ellen, miközben az NBA képviselői már jelezték, hogy vizsgálatok indítottak a játékos ellen, aki az amerikai sajtó szerint egy night-clubban töltötte az estéjét azután, hogy kikaptak a Denver Nuggetstől, mindezt élőben közvetítette az Instagramon, és még pár pillanatra még egy fegyvert is megmutatott a kamerának.

Ez a mostani ügy csak hab a tortán, mert a Washington Post pár nappal ezelőtt kiderítette, hogy Morant ellen két rendőrségi eljárás is zajlott 2022 nyarán, mindkettő fizikai erőszak miatt. Egy alkalommal egy parkolóőrrel veszett össze egy plázában, egy másik alkalommal pedig egy haveri kosármeccsen verekedett össze egy 17 éves sráccal, aki azt állítja, hogy Morant utána egy pisztollyal a nadrágjában, a kezével pedig a fegyveren bukkant fel újra. Morant ügynöke szerint ez ügyben már nyomozott az NBA, és semmilyen bizonyítékot nem találtak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!