A Fradi argentin légiósa részegen nekiment egy oszlopnak hajnalban Budán

2023. február 19. – 18:06

A Fradi argentin légiósa részegen nekiment egy oszlopnak hajnalban Budán
Carlos Auzqui egy NB I.-es meccsen – Fotó: Kovács Anikó / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A BalesetInfo értesülésre szerint a Ferencváros futballcsapatának argentin légiósa, Carlos Auzqui vasárnap hajnalban kocsijával részegen felhajtott a járdára, majd kidöntött egy közlekedési táblát és egy betonoszlopot a budapesti Kosztolányi Dezső térnél.

A klub a Nemzeti Sportnak megerősítette, hogy valóban a focistájukról van szó.

„Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni, a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt.”

A játékost múlt szombaton a 60. percben cserélték be a Kisvárda elleni bajnokin, de a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov nem lehetett elégedett a teljesítményével, mert 16 perc után le is cserélte.

A rendőrség korábban azt válaszolta a balesetekre szakosodott portálnak, hogy egy argentin állampolgárságú férfi balesetezett vasárnap hajnalban. Válaszukban azt írták, hogy a férfit megszondáztatták, ami pozitív értéket mutatott, ezért előállították a rendőrök.

A 31 éves Carlos Auzqui tavaly februárban igazolt az argentin River Plate csapatától a Fradihoz, a Transfermarkt szerint 3,5 milliót eurót fizettek a szélsőért. Auzqui az idei szezonban 14 bajnokin lépett pályára, három gólt szerzett. Az Európa-ligában két meccsen játszott, az egyiken eredményes is volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!