Tíz másodperc alatt gyűjtött be két sárga lapot a Puskás Akadémia focistája

2023. január 29. – 19:49

Másolás

Vágólapra másolva

Kikapott a Puskás Akadémia a Mezőkövesdtől a magyar labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában vasárnap. A 80. percben Stefan Drazic talált be egy szép mezőkövesdi támadás végén.

Az utolsó tíz percben nem sikerült egyenlítenie a felcsútiaknak, a 93. percben pedig olyat hozott össze a csapat román középpályása, Alexandru Baluta, amit ritkán lehet látni focipályákon.

Alig tíz másodperc alatt két teljesen felesleges szabálytalanságért két sárga lapot is begyűjtött, és kiállították.

Az első sárgát azért kapta, mert egy távoli, veszélytelennek tűnő mezőkövesdi szabadrúgásnál nem állt kilenc méterre a rúgó játékostól. A játékvezető felmutatta a lapot, majd a mezőkövesdiek – hogy húzzák az időt – egy rövid passzal elvégezték a szabadot. Baluta odafutott, és gondolkodás nélkül felrúgta Aleksandr Karnitskiyt. Jött a második sárga és a piros.

A román középpályást alig egy év alatt már negyedszer állították ki. Tavaly februárban négy meccsre eltiltották, miután könyökkel megütötte az MTK-s Kata Mihályt, majd áprilisban a Videoton elleni meccsen is kiállították két sárgával, októberben pedig azért kapott pirosat, mert hasba rúgta az újpesti Vincent Onovót.

A Puskás Akadémia 1-0-ra kikapott a Mezőkövesdtől, és 17 forduló után a negyedik helyen áll a tabellán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!