A ciprusi bajnokság éllovasához igazolt Nikolics Nemanja

2023. január 29. – 18:17

Másolás

Vágólapra másolva

A ciprusi AEK Larnaca csapatához igazolt Nikolics Nemanja – írja az MTI. A 43-szoros magyar válogatott csatár az idény végéig szóló szerződést írt alá a ciprusi bajnokságot vezető klubbal, ahol van egy másik magyar játékos is: Gyurcsó Ádám.

„Ez egy jó lehetőség, főleg azok után, hogy az előző fél évem nem jól sikerült” – mondta Nikolics a köztévének. „Egy olyan csapathoz jöttem, amely jó focit játszik, jó passzban van, a Konferencia-ligában is ott van. Megpróbálok jó játékkal, gólokkal én is hozzátenni ahhoz, hogy a csapat elérje a célját, megnyerje a bajnokságot.”

Elárulta, hogy ez az egy konkrét ajánlata volt. Magyarországról is érdeklődött egy csapat, de nem tett ajánlatot.

Nikolics Gyurcsón kívül a csapatkapitánnyal is együtt játszott korábban a Legia Warszawában, és van néhány szerb labdarúgó is a keretben, akikkel könnyen megérteti majd magát, de az első benyomása alapján mindenki nagyon segítőkész a klubnál.

A 35 éves Nikolics tavaly nyáron igazolt a török másodosztályban újonc Pendiksporhoz, de decemberben szerződést bontott a klubbal. Korábban Kaposváron és Videotonnál, majd a lengyel Legia Warszawa és az amerikai Chicago Fire csapatában is játszott a magyar csatár. Háromszor volt gólkirály a magyar bajnokságban, és egyszer-egyszer a lengyel, illetve amerikai ligában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!