Fülvédőben dobált a gyűlölt dartsvilágbajnok, aki úgy megsértődött, hogy az Instagramról is törölte magát

2023. január 2. – 14:09

Fülvédőben dobált a gyűlölt dartsvilágbajnok, aki úgy megsértődött, hogy az Instagramról is törölte magát

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este kialakult az idei darts-világbajnokság elődöntős mezőnye. A két évvel ezelőtti győztes, a világranglistát vezető Gerwyn Price álomszerűen indította a mérkőzését a német Clemens ellen, de az első játszma remek játéka után visszaesett a teljesítménye, és három szettet bukott el zsinórban.

Az üvöltései és a viselkedése miatt rendkívül megosztó játékos ezúttal sem élvezte a közönség rokonszenvét, és akkor most finoman fogalmaztunk. Gyakran fütyülték, bekiabálásokkal is zavarták, ami vélhetően kibillentette őt. Price rögbisnek indult, ebben a cikkben írtunk arról, miért gyűlölik.

A következő szettre már fülvédőben jött ki, hogy próbáljon a dobásra fókuszálni, és amikor bedobott egy kiszállót, és megnyert egy leget, akkor tett egy félreérthetetlen mozdulatot, mint ha nem hallaná a füttyszót, amivel csak tovább hergelte a drukkereket. Végül ezt a szettet is elbukta, a hatodik szettre megvált a fülvédőtől, és csak egy egyszerű füldugóval állt a tábla elé, de a végig kiegyensúlyozott Clemens simán nyerte ezt a szettet is, és ezzel 5-1-gyel búcsúztatta el.

A Jégembernek becézett Price az esetre nem reagált a helyszínen, az Instán utána annyit írt, hogy nagyon csalódott, nem engedték játszani, és kissé sértődötten azt is megjegyezte, abban sem biztos, hogy valaha még játszani fog a vb-n. Aztán ezt a bejegyzést, és az összes többit is törölte.

Clemens a tavalyi döntős angol Michael Smith-szel játszik a fináléért hétfő este, a másik ágon a már említett van Gerwen és a belga Van Den Bergh csatát rendeznek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!