Azurák Csaba távozik a Honvédtól

2022. december 14. – 19:08

Másolás

Vágólapra másolva

Saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel távozik a Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója, Azurák Csaba. Január 1-től így a kommunikáció és a marketing kettéválik a klubnál, előbbit Rác Benedek eddigi sajtófőnök, utóbbit Petrevics Martin eddigi marketingmenedzser veszi át – olvasható a focicsapat honlapján.

Azurák 2019 júliusa óta felelt a Budapest Honvéd FC kommunikációjáért, csapatával ő indította el a klub saját gyártású TV-műsorát, az Aranyoroszlánokat, a rendszeres tartalomgyártást, illetve a Honvéd hivatalos mobilapplikációját, de ő szervezte a Bozsik Aréna nyitóünnepségét és a Honvéd-merchandisingot is ő építette fel.

A Honvédnél nem ez az egyetlen szervezeti változás mostanában, pár hete az ugyancsak 2019-ben érkezett ügyvezető, Kun Gábor is közös megegyezéssel távozott a csapattól. Ahogy akkor a 444 kiemelte, Kun egyébként Szijjártó Péter külügyminiszter egykori futsalos csapattársa, a Honvéd pedig éppen Szijjártó kedvenc NB I.-es csapata, az eredmények azonban nem igazolták Kunt az elmúlt három évben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!