Samuel Eto'o arcon rúgott a vb-n egy szurkolót, akivel szóváltásba került

2022. december 6. – 10:39

Másolás

Vágólapra másolva

Szóváltásba, majd egy fizikai erőszakba fajuló kergetőzésbe keveredett Samuel Eto'o a Real Madriddal, a Barcelonával és az Internazionaléval is Bajnokok Ligája-győztes korábbi kameruni válogatott játékos, aki jelenleg a kameruni futballszövetség elnöke.

A 4-1-es végeredményt hozó brazil–dél-koreai nyolcaddöntő után történt esetről videófelvétel is készült. Ezen az látszik, hogy a stadionból távozó Eto'o egy ideig lelkesen pózol a vele közös szelfiket készítő szurkolóknak, majd egy, a felvételen nem hallható kommentre reagálva kergetni kezd egy kamerás férfit, akit végül arcon rúgott. Eközben megpróbálták Eto'ót és a férfit szétválasztani, de ez már csak a fizikai erőszak után sikerült.

Egy kameruni lap arról ír, hogy Eto'o egy algériai youtubert, Sadouni SM-et térdelte fejen, aki arról kérdezte elnöki minőségében, hogy mennyi pénzzel fizették le a bírókat azon a vb-selejtezőn, amin Kamerun Algériát legyőzve kijutott a világbajnokságra.

A Sky Sports cikke szerint az ügyben keresték a kameruni szövetséget, a FIFA-t és a katari hatóságokat is, választ egyik helyről sem kaptak.

Az összesen négyszeres BL-győztes Eto'o, aki Kamerunnal 2000-ben olimpiai bajnok, illetve 2000-ben és 2002-ben Afrika-kupa-győztes volt, 118-szor szerepelt a kameruni válogatottban, amiben 56 gólt szerzett. A katari vb-n a világbajnokság örökségi nagyköveteként van jelen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!