Világbajnok bokszoló fenyegeti Messit, amiért szerinte meggyalázott egy mexikói mezt az öltözőben

2022. november 28. – 15:23

Másolás

Vágólapra másolva

Nem csitulnak a kedélyek egy kiszivárgott videó miatt Mexikóban, amelyen azt látni, hogy az argentin válogatott az öltözőjében ünnepli a Mexikó ellen aratott győzelmét, és az is látszik, hogy Lionel Messi valamit csinál a lábával, amin egy mexikói mez van. A videón ugyan látszik, hogy Messi kb. csak arrébb húzza a lábát, amihez hozzáér a mez, de a mexikói közvélemény már abszolút úgy értelmezte az egészet, hogy a PSG játékosa megalázta az országot és meggyalázta Mexikó zászlaját.

A közvélemény hergelésébe most beszállt Saúl „Canelo” Álvarez bokszoló, aki négy különböző súlycsoportban is világbajnoknak mondhatja magát. Álvarez felháborodottan írt Messiről, és azt is hozzátette, hogy a focista imádkozzon Istenhez, hogy ne fusson össze a bokszolóval.

Hiába próbálták elmagyarázni a bokszolónak, hogy azért nagyon nem arról van szó, hogy Messi mezzel mosta volna föl az öltöző padlóját, ő annyival reagált, hogy már az is bőven sértés, hogy egy mexikói mez a földön van. Erre reagált Sergio Agüero volt argentin válogatott támadó azzal, hogy Álvareznek fogalma sincs a fociról és arról, mi történik egy öltözőben. Agüero még azt is hozzáteszi, hogy a szétizzadt mezek szinte mindig a földön végzik az öltözőben. Messi volt az egyik gólszerző Argentína Mexikó elleni meccsén.

Argentína szerdán Lengyelországgal játszik a továbbjutásért, a C csoport utolsó helyén álló Mexikónak pedig Szaúd-Arábiát kell megvernie, hogy egyáltalán esélye legyen a folytatásra. (ESPN)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!