10 perc hosszabbítás is kevés volt a meccs után reklamálásért kiállított koreai edzőnek

2022. november 28. – 16:38

Másolás

Vágólapra másolva

Elképesztő izgalmakat hozott Ghána és Dél-Korea egymás elleni mérkőzése. A ghánaiak két góllal vezettek, de aztán a koreaiak pár perc leforgása alatt kiegyenlítettek a második félidőben. Végül Ghána ismét gólt szerzett, és hiába hosszabbított 10 percet a bíró, Dél-Korea nem tudta döntetlenre menteni a mérkőzést.

A felfokozott hangulat kihatott Paulo Bentóra, Dél-Korea portugál szövetségi kapitányára, aki elegánsan lekezelt a győztes csapat tagjaival és stábjával, de a pályán láthatóan keményen összeszólalkozott a bíróval. Olyannyira, hogy Anthony Taylor bíró egy idő után piros lapot mutatott az edzőnek. Az nem derült ki, Bento min borult ki ennyire. Lehet azért, mert lefújás előtt még jöttek volna egy szöglettel, bár Taylor már így is 10 percet hosszabbított.

Bento utólagos kiállítása több okból is kifejezetten fájdalmas lehet a koreaiaknak. A következő, egyben utolsó csoportmeccsüket éppen Portugália ellen játsszák, és a kiállítás miatt Bento biztosan nem lehet ott majd a padon. Ráadásul mindenképpen győzniük kell, hogy egyáltalán esélyük legyen a továbbjutásra.

Volt egy másik bizarr jelenet is a meccs után. Az egyik ghánai edző odament a Tottenhamben játszó Szonhoz, és készített vele egy szelfit, miközben a játékos bőven sírdogált az elvesztett meccs miatt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!