Indulnak a találgatások, hogy ki veszi meg a Manchester Unitedet, a Zara tulajdonosa és az Apple is szóba került

2022. november 24. – 23:48

Másolás

Vágólapra másolva

A tulajdonos Glazer család a Manchester United eladását fontolgatja, és már több potenciális vevő neve is felmerült újságokban és pletykák szintjén. Egy manchesteri újság még élő közvetítést is indított, amiben a változásokat követték.

Talán nem meglepő, hogy a Sky News szerint Szaúd-Arábia arra ösztönzi a befektetőit, hogy próbálják meg megszerezni a klubot (és ha egy mód van rá, Ronaldót is).

Ami már egy fokkal meglepőbb, az az, hogy a Daily Star – bármiféle hivatkozás vagy forrás nélkül – azt írta, hogy az Apple is szívesen megszerezné a csapatot. Mivel tényleg nem tudni, hogy ezt honnan veszik, érdemes némi szkepticizmussal fogadni az állítást. Már csak azért is, mert a MacRumors egy névtelen, de elvileg az ügyre rálátó forrásra hivatkozva azt írja, hogy az Apple-nek esze ágában sincs megkaparintani a csapatot.

Még egy érdekes pletyka, hogy a Manchester Evening News szerint a világ egyik leggazdagabb embere, Amancio Ortega (a Zara alapítója és tulajdonosa) is bejelentkezett a Manchester United megvásárlására.

Szaúd-Arábia érdeklődésén kívül – arról az ország sportminisztere beszélt a Sky Newsnak – a többi mind meg nem erősített pletyka, amikről a következő napokban derülhet ki, hogy van-e bármi igazságalapjuk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!