Bőrrák miatt már háromszor műtötték Manuel Neuer arcát

2022. november 2. – 14:54

Másolás

Vágólapra másolva

Már három bőrrákműtéten van túl Manuel Neuer, a német futballválogatott és a Bayern München kapusa. „Az arcomon voltak kóros elváltozások, ezek miatt három operáción estem át” – mondta a 36 éves világbajnok játékos egy szerdai sajtóeseményen, amelyen elindította közös, kozmetikumokat fogalmazó vállalkozását teniszező honfitársával, a háromszoros Grand Slam-bajnok Angelique Kerberrel – írja az MTI.

„Mindkettőnknek nagyon személyes története van a bőrbetegségek tekintetében. Angelique esetében ez a Nap okozta hiperpigmentáció, az én esetemben pedig a bőrrák az arcomon, amit már háromszor kellett megműteni” – mondta Neuer.

A Bayern és a német válogatott csapatkapitánya vállsérülés miatt október 12. óta nem lépett pályára, de ezen a héten már újra elkezdte a teljes értékű edzéseket, és elképzelhető, hogy szombaton, a Hertha elleni bajnokin már védeni fog.

Manuel Neuer – Fotó: Frank Hoermann / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP
Manuel Neuer – Fotó: Frank Hoermann / Sven Simon / dpa Picture-Alliance via AFP

Hansi Flick, a német válogatott szövetségi kapitánya november 10-én hirdeti ki a katari világbajnokságra utazó keretet. Neuer célja, hogy a válogatott első számú kapusaként a negyedik világbajnokságán szerepeljen.

(Süddeutsche Zeitung)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!