Véber György obszcén dolgokat üvöltve szidta saját játékosait, az MLSZ vizsgálatot indított

2022. október 11. – 13:45

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal vizsgálatot rendelt el az Újpest–MTK U19-es futballmeccsen történtekkel kapcsolatban. A mérkőzés felvételeinek tanúsága szerint Véber György, az újpesti csapat edzője elfogadhatatlan stílusban, trágár módon kiabált saját utánpótlás korú játékosaival. Az MLSZ a vizsgálat eredményéről tájékoztatni fogja a közvéleményt – áll a szövetség közleményében.

Az október elsején rendezett mérkőzésen az MTK szerzett vezetést a 18. percben tizenegyesből. Véber György az eset után a következőket kiabálta játékosainak: „Kurva életbe, ereszd már el, kerüld ki körbe, bazd meg! Beleül az öledbe! Ez nem igaz, hogy nem jössz rá, egy hónapja ugatom! Egyszerűbb, ha rúgsz egy öngólt minden meccsen. Buta fasz! Baszd szájba az összes kurva anyját! Neked eszed annyi van, bazd meg, mint annak a bábúnak ott, vitted ki a raktárba, bazd meg. A faszomba kerültök ti ide, bazd meg, Újpestre, ilyen tudással? Vak gecik gyülekezete. Meg Goldballba, meg ott kéne, a faszom tudja, hol lennetek. Falutokba, senkiháziak…” Véber kiborulását egy néző videóra vette, és elküldte a Sportal.hu-nak. A meccs végül 1-1-es döntetlennel ért véget.

A háromszoros magyar válogatott, volt újpesti játékos Véber korábban olyan első osztályú csapatok edzője volt, mint a Lombard Pápa, a Mezőkövesd és a Pécs. 2020 óta dolgozik az újpesti utánpótlásban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!