Iker Casillas coming outolt a Twitteren, később törölte a posztját, és azt állítja, meghekkelték

2022. október 9. – 14:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Remélem tisztelsz: meleg vagyok” – írta a Twitteren Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol válogatott már visszavonult kapusa.

Frissítés: A posztot valamivel több mint egy óra után törölték, ennek hátteréről egyelőre nem érhető el több információ.

Frissítés 2: Egy új posztban Casillas azt írja, hekkerek áldozata lett.

Screenshot a posztról:

Casillas a spanyol válogatottal kétszer nyert Európa-bajnokságot, egyszer pedig világbajnokságot. Háromszor választották meg a világ legjobb kapusának. 2020 augusztusában vonult vissza a profi labdarúgástól.

Az egykori sportoló 2009 és 2021 között volt kapcsolatban egy spanyol riporternővel, Sara Carboneróval, öt évig voltak házasok, két gyermekük született.

Ilyen szintű coming out a profi futball világában még nemigen volt. Thomas Hitzsperger, 52-szeres német válogatott 2020-ban vállalta fel nyíltan, hogy meleg. Arról, hogy miért coming outolnak ilyen kevesen a profi sportolók között, ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Miután Casillas nemrég bekövette Shakirát az Instagramon, elkezdtek arról spekulálni, hogy lehet köztük valami, az egykori futballista azonban egy Instagram-sztoriban cáfolta a feltételezéseket.

Casillas Twitter-oldalán a poszt több mint egy óráig kint volt, a meghatározó spanyol sportlapok azonban feltételes módban kezelték a bejelentést. A posztra a Twitteren egy másik spanyol sztárfocista, Carles Puyol is reagált, mint írta, „ideje elmesélni a történetünket”. Sem Casillas, sem Puyol nyilvánult meg a többi közösségimédia-felületükön.

Végül Casillas a poszt törlése után pár órával új bejegyzést tett ki Twitterre, ebben azt írja, meghekkelték az oldalát, és mindenkitől elnézést kér, legfőképp az LGBT közösségtől.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!