Szalai Ádám: Az összes támogatást és kritikát köszönöm

2022. szeptember 26. – 23:04

Másolás

Vágólapra másolva

A válogatottól búcsúzó csapatkapitány, Szalai Ádám megköszönte a támogatást és a kritikákat is. A lefújás után kiment a drukkerekhez, és a vezérszurkolók mikrofonjába beszélt a közönséghez. „Először is elnézést, hogy ezt a meccset nem hoztuk. Szeretném megköszönni nektek, amit értünk tettetek az elmúlt években, a két Európa-bajnokságon, a Nemzetek Ligájában. Az összes támogatást és kritikát szeretném megköszönni, amit kaptam, mert attól erősebb lettem. Egy nemzetnek sincs ilyen szurkolótábora. Tegyetek meg mindent azért, hogy a következő selejtezőkről is kijussunk az Eb-re.”

Később az M4 stábjának arról beszélt, hogy csalódott a vereség miatt, de köszöni mindenkinek a támogatást. „Elszalasztottuk a lehetőséget a csoportelsőségre” – mondta, ami miatt csalódott. Most még nem tudja igazán átérezni, hogy ez volt az utolsó meccse a válogatottban. Köszöni a stábnak, a csapattársainak, mindenkinek.

„Mindig játszom az erőset és a hidegvérűt, de azért amikor utoljára énekeltem a Himnuszt aktív válogatott játékosként, az felemelő volt.” Saját magát „szedi darabokra”, nagyon csalódott a vereség miatt.

13-14 évesen az Újpest műfüves pályáján megkérdezték tőle, hogy mi akar lenni, és azt mondta, válogatott labdarúgó. „Ha valakit dicséret illet, akkor az Marco Rossi, aki az elmúlt két-három évben fantasztikus csapatot csinált.” Reméli, az akadémisták között lesznek tehetséges játékosok a jövőben. Hétfőn lesz az edzői vizsgája, arra kért mindenkit, drukkoljanak neki, hogy sikerüljön.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!