Nemzetek Ligája: Neuer és Goretzka is kihagyja a magyar válogatott elleni focimeccset

2022. szeptember 21. – 14:47

frissítve

Nemzetek Ligája: Neuer és Goretzka is kihagyja a magyar válogatott elleni focimeccset
Manuel Neuer, a német válogatott kapusa a magyarok elleni meccsen a 2020-as Európa-bajnokságon Münchenben 2021. június 23-án – Fotó: Christof Stache / POOL/ AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Két nappal a magyarok elleni Nemzetek-Ligája-meccs előtt pozitív lett a koronavírustesztje a német fociválogatott két játékosának.

Biztosan nem lép így pályára pénteken Manuel Neuer, a német válogatott kapusa és Leon Goretzka, aki pedig a középpályán játszik.

A német szövetség (DFB) szerdán a Twitter-oldalán jelentette be, hogy a Bayern München két játékosát „elkülönítették a csapattól, és elhagyják a szállodát”.

A német válogatott hétfő óta készül együtt, és előbb pénteken Lipcsében a magyar válogatottat fogadja, majd jövő hétfőn a londoni Wembley Stadionban lép pályára az angolok vendégeként. Hansi Flick szövetségi kapitány egyelőre a Hoffenheim kapusát, Oliver Baumannt hívta be Marc-Andre ter Stegen (Barcelona) és Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt) mellé – írja az MTI.

Az A divízió 3. csoportját a magyarok vezetik 7 ponttal, másodikak a németek (6 pont), harmadikak az Európa-bajnoki címvédő olaszok (5), negyedikek az angolok (2).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!