25 év után megszűnt Dárdai munkaviszonya a Herthával

2022. szeptember 6. – 15:41

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Lezárult egy korszak Dárdai Pál életében, ugyanis 25 év után távozik a Hertha Berlin csapatától, tudta meg a Bild. Dárdai 1997 óta állt a berlini Bundesliga-csapat alkalmazásában, majd játékosként 2012-ig 366 alkalommal lépett pályára, ami máig klubrekord. Ezután a korosztályos csapatoknál dolgozott, majd felkerült az első csapat stábjába, és dolgozott a Hertha Berlin vezetőedzőjeként is.

A vezetőedzői pozícióból tavaly november végén rúgták ki, amikor a Hertha a 14. helyen állt a német bajnokságban, de a szerződése a felnőtteknél egészen idén júniusig szólt, miközben a korosztályos csapatoknál határozatlan ideig szólt a kontraktusa.

A Bild információ szerint Dárdai milliós végkielégítést kapott a Herthától, a távozását pedig Fredi Bobic ügyvezető is megerősítette. Az egykori magyar válogatott játékos és később beugró szövetségi kapitány innentől kezdve bárhol vállalhat majd állást. Az M4 Sport a cikkében egyébként azt is megjegyzi, hogy nem marad a Hertha magyar edző nélkül, ugyanis Bódog Tamás másodedzőként segíti az első csapat munkáját.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!