Eltörték a Barcelona futballistájának állkapcsát a csuklyás rablók

2022. augusztus 31. – 16:46

Eltörték a Barcelona futballistájának állkapcsát a csuklyás rablók
Aubameyang heteken át nem játszhat – Fotó: Nurphoto/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

A Sky News információja szerint heteken át nem futballozhat Pierre-Emerick Aubameyang, a Barcelona gaboni csatára. A futballista castelldefelsi házába hétfőn hajnali egy óra tájban törtek be csuklyás, vascsövekkel, fegyverekkel felszerelkezett támadók. A Barcelona 4–0-ra verte vasárnap este a Valladolidot, Aubameyang végig a kispadon ült, nem cserélték be. Előfordulhat, hogy a rablók azzal számoltak, még nem ért haza.

A játékost megverték a támadók, a feleségét megfenyegették, majd miután kinyitották a széfet, ékszereket és pénzt vettek magukhoz, egy fehér Audival elhajtottak.

Azt már a rablás után lehetett tudni, hogy Aubameyang megsérült, azt azonban csak most közölte a brit csatorna, hogy a csatár állkapcsát törték el a támadók, emiatt körülbelül háromhetes kihagyásra kényszerül.

Mivel a katalánok a nyáron leigazolták a lengyel Robert Lewandowskit, a gaboni játékos eddig mindössze kilenc percet kapott az eddigi három bajnoki fordulóban, és a szezon hátralévő részében is inkább csak kiegészítő emberként számolnak vele. Egy esetleges klubváltást viszont hátráltathat ez a támadás.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!