Egy kanadai úszónő azt állítja, hogy bedrogozták a budapesti vizes vébé után egy bulin

2022. július 7. – 09:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mary-Sophie Harvey kanadai úszó azt állítja, hogy bedrogozták a budapesti vizes vébé utolsó estéjén. A BBC írja, hogy a 22 éves úszónak kiesett négy-hat óra az estéből, és másnap bordarándulással és agyrázkódással kelt, illetve egy tucat zúzódást talált a testén.

Harvey végül a kórházban kötött ki, ahol megfelelően ellátták az orvosok és a pszichológusok, akik azt is elmondták neki, hogy sokkal gyakrabban történnek ilyen esetek, mint gondolnánk, és szerencséje volt, hogy pár kisebb sérüléssel és agyrázkódással megúszta az egészet.

Fotó: Attila Kisbenedek / AFP or licensors
Fotó: Attila Kisbenedek / AFP or licensors

A nő azt is írja a közösségi oldalán, hogy sose gondolta volna, hogy vele ilyen megtörténhet, főleg úgy, hogy barátok vették körbe. Az úszó egyébként bronzérmet szerzett négyszer 200 méteren a kanadai váltó tagjaként.

Szántó Dávid, a budapesti vizes vébé sportigazgatója a Telex megkeresésére elmondta, hogy ő is csak az amerikai híradásokból értesült az esetről, ugyanis a kanadai úszószövetség nem is jelezte a magyar szervezőknek az esetet. Szántó azt is elmondta, hogy nem hivatalos FINA-eseményen történt az eset, hanem a sportolók egy bárki által látogatható klubba szervezték maguknak az afterpartyt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!