Tiger Woods Írországban tért vissza

2022. július 05. – 09:18

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A korábbi világelső Tiger Woods közel két hónap után egy írországi meghívásos golftornán tért vissza, annak érdekében, hogy az év negyedik Major-viadalán, a jövő heti British Openen megfelelő formában szerepelhessen, írja az MTI.

Tiger Woods – Fotó: Paul Faith / AFP
Tiger Woods – Fotó: Paul Faith / AFP

A tavaly februárban kis híján tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett sztársportoló hosszú lábadozást követően az áprilisi US Mastersen szerepelt először, majd elindult a májusi PGA Championshipen, ám mindkettőn hullámzóan teljesített, különösen sérült lábaival szenvedett. Utóbbi viadalt három nap után feladta, majd júniusban kihagyta a szezon harmadik Major-versenyét, a US Opent.

Woods már tavaly úgy nyilatkozott, hogy a 2022-es évre az első számú célja az, hogy a 150. British Openen játszhasson, melyet a skóciai St. Andrewsban rendeznek meg, ahol 2000-ben és 2005-ben is diadalmaskodott. Ennek felvezető versenye számára az Adare Manor Hotel pályáján zajló kétnapos JP McManus Pro-Am meghívásos torna.

Az első napon Woods visszafogottan, sok hibával játszott, az alapütésszámnál hat szakaszon eggyel, egy lyukon pedig kettővel rosszabb eredményt ért el, ugyanakkor voltak bravúros ütései is, az öt ütéses 12. lyuknál három ütés is elég volt számára. A British Open jövő csütörtökön kezdődik.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!