Nemi erőszak gyanújával letartóztattak egy válogatott futballistát Londonban

2022. július 4. – 21:18

Másolás

Vágólapra másolva

Nemi erőszak gyanújával letartóztattak egy Premier League-ben szereplő válogatott futballistát Észak-Londonban – írja a Telegraph.

A 29 éves, jogi okokból meg nem nevezhető játékost jelenleg őrizetben hallgatják ki az állítólagos, múlt hónapban történt erőszak miatt. A Scotland Yard közleményben erősítette meg, hogy a játékost hétfőn a kora reggeli órákban vették őrizetbe. A Telegraph megkereste a futballista klubját, akik megerősítették, tudnak az esetről, és arról, hogy kihallgatták a játékosukat, de ennél többet nem kívántak nyilatkozni.

„Július 4-én egy húszas éveiben járó nő elleni állítólagos nemi erőszakról érkezett bejelentés a rendőrségre. Az állítólagos nemi erőszak 2022 júniusában történt” – áll londoni rendőrség közleményében. Hozzátették: a gyanúsított futballistát egy barneti címen letartóztatták és őrizetbe vették, a körülmények kivizsgálása folyamatban van.

A Telegraph szerint egy nemzetközi hírű, válogatott futballistáról van szó, aki a képességei alapján a novemberben kezdődő katari világbajnokságon is szerepelhetne. Egyelőre nem világos, hogy mostantól részt vehet-e a klubja szezon előtti felkészülési mérkőzésein. A Premier League következő szezonja augusztus 5-én kezdődik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!