Vizes vb: elhalasztották a kanadai–olasz férfi vízilabdameccset

2022. június 23. – 17:42

Másolás

Vágólapra másolva

Elhalasztották a csütörtök esti Kanada–Olaszország férfi vízilabdamérkőzést a világbajnokságon. A vizes sportokat tömörítő világszövetség (FINA) mindössze annyit közölt, hogy a sportolók egészsége a legfontosabb, ezért döntöttek úgy, hogy a 19:30-ra kiírt soproni mérkőzést elhalasztják.

A sajtóhírek arról szólnak, hogy a kanadai válogatottból többen is koronavírus-fertőzöttek lettek. A FINA közleménye szerint arról később születik döntés, mikor pótolják a találkozót, de az is elképzelhető, hogy megállapított eredményt írnak jóvá.

A kanadai csapat kedden 19-2-re kikapott a spanyol válogatottól a vb első meccsén, míg az olaszok 22-4-re győzték le a dél-afrikaiakat.

(MTI)

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom