Délutáni meccsel kezdi a Fradi a BL-selejtezőt a kazah Tobol Kosztanaj ellen

2022. június 20. – 09:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az időeltolódás miatt szokatlan, magyar idő szerint délutáni időpontban kezdi meg a Bajnokok Ligája-selejtezőjét a magyar bajnok Ferencváros, amely július 6-án a kazah Tobol Kosztanaj otthonába látogat majd. Itthon délután 4-től lesz látható ez a mérkőzés, helyi idő szerint viszont este játszanak. A visszavágót rá egy hétre, július 13-án rendezik a Groupama Arénában, ennek kezdése 20 óra.

A Fradi továbbjutás esetén – amire minden esélye meg is van – a második körben a szlovák Slovan Bratislava és a grúz Dinamo Batumi párharcának győztesével találkozik majd. A főtáblára jutáshoz, vagyis a csoportkör eléréséhez összesen négy párharcot kell nyernie a magyar bajnoknak.

Amennyiben a magyar bajnok kikap a Toboltól, átkerül a Konferencia-liga selejtezőjébe, amelynek második fordulójában az északmacedón Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps párharcának vesztese lesz az ellenfele, írja az MTI.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom